Google

Πανελλήνιος Σύλλογος Γεωπαθολογίας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γεωπαθολογίας ιδρύθηκε στην Αθήνα την άνοιξη του 2002. Σκοπός του είναι να κάνει γνωστή τη Γεωπαθολογία στους Έλληνες και να επιστήσει την προσοχή στην σημασία της Γεωπαθολογίας για την υγεία.


Για τον σκοπό αυτόν η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπαθολογίας Dorothea Gerardis-Emisch δίνει δωρεάν διαλέξεις για την Γεωπαθολογία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.


Σε ειδικές περιπτώσεις είναι δυνατόν να οργανωθεί από τον Ελληνικό Σύλλογο Γεωπαθολογίας η παροχή γεωπαθολογικών υπηρεσιών για το καλό του πληθυσμού.


Επειδή υπάρχει το προηγούμενο ότι στο παρελθόν εργάστηκαν στην Ελλάδα ως γεωπαθολόγοι άτομα μη εκπαιδευμένα και για τον λόγο αυτόν δεν ήταν δυνατόν να σημειωθούν τα αναμενόμενα αποτελέσματα που θα εξυπηρετούσαν την υγεία, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γεωπαθολογίας ενδιαφέρεται για το να παρέχονται γεωπαθολογικές υπηρεσίες στην Ελλάδα μόνο από ειδικούς με την κατάλληλη εκπαίδευση, προκειμένου να μην σημειώνονται ελλιπή ή εσφαλμένα αποτελέσματα. Σε ειδικές περιπτώσεις, τα εκπαιδευμένα στην Γεωπαθολογία μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπαθολογίας μπορούν να προβαίνουν σε αξιολόγηση γεωπαθολογικών εργασιών, οι οποίες έχουν γίνει στο παρελθόν.


Κάθε χρόνο τον Οκτώβριο γίνεται Γενική Συνέλευση των μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπαθολογίας. Σε ειδικές περιστάσεις συγκαλούνται και έκτακτες συνελεύσεις.


Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπαθολογίας μπορεί να γίνει όποιος έχει ενδιαφέρον για την υγεία και την Γεωπαθολογία.

 

Unique Visitors Counter