Google

Έλεγχος και Έργο του γεωπαθολόγου


Με τον έλεγχο της γεωπαθολογικής μόλυνσης μπορεί να διαπιστωθεί η ύπαρξη και η έντασή της. Μια τέτοια απλή και εύκολα κατανοητή και από μη ειδικούς μορφή ελέγχου είναι η ανίχνευση της γεωπαθολογικής μόλυνσης στις άκρες των δακτύλων. Εάν ο ραδιαισθητήρας ανιχνεύσει μόλυνση, η έντασή της και ενδεχομένως η διάρκεια της επιβάρυνσης φαίνονται από τις κινήσεις της ράβδου. Από μία τέτοια εξέταση μπορεί να φανεί εάν είναι σκόπιμο να ζητηθεί η βοήθεια ενός γεωπαθολόγου. Η γεωπαθολογική μόλυνση παραμένει μέσα στο σώμα (όπως και η μόλυνση από ραδιενεργή ακτινοβολία) και ενισχύεται από την περαιτέρω έκθεση σε τέτοια ακτινοβολία. Είναι όμως δυνατή η απαγωγή της μόλυνσης και η αποφυγή της συσσώρευσης νέας.

Το έργο του γεωπαθολόγου

Το έργο του γεωπαθολόγου συνίσταται στην ανίχνευση των γεωπαθογόνων ζωνών και την εξουδετέρωση της βλαπτικής τους επίδρασης. Είναι σημαντικό να γίνεται γεωπαθολογική εκτίμηση ολόκληρης της κατοικίας ή ολόκληρου του ορόφου ενός σπιτιού. Εκτός από το κρεβάτι, υπάρχουν αρκετά άλλα σημεία στα οποία περνάμε καθημερινά τον καιρό μας (το γραφείο, ο υπολογιστής, η πολυθρόνα μπροστά στην τηλεόραση, η τραπεζαρία, η κουζίνα, το μουσικό μας όργανο κλπ).
Εάν το κρεβάτι βρίσκεται σε μία γεωπαθογόνο ζώνη, δεν αρκεί σε καμία περίπτωση ο απλός καθαρισμός του σημείου αυτού. Το να βρίσκεται μόνο το κρεβάτι σε διαταρακτική ζώνη θα αποτελούσε μία σπάνια εξαίρεση. Πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι η ζώνη της βλαβερής ακτινοβολίας υπάρχει και πέρα από το κρεβάτι.

Εάν σε μία γεωπαθογόνο ζώνη βρίσκονται μεταλλικά αντικείμενα όπως πόμολα πόρτας, πλαίσια παραθύρων ή κορνίζες πινάκων, καρφιά, λάμπες ή καθρέφτες, οι βλαβερές ακτίνες αντανακλώνται. Έτσι μπορεί π.χ. ένα κρεβάτι που προστατεύεται από κάτω να είναι εκτεθειμένο από τα πλάγια ή από επάνω λόγω της αντανάκλασης βλαβερών ακτίνων. Πρέπει επίσης να ληφθεί υπ' όψιν ότι τα τείχη ακτινοβολίας δονούνται αργά πλευρικά και έτσι μπορεί ένα κρεβάτι που κατά την γεωπαθολογική εξέταση του χώρου δεν βρισκόταν σε διαταρακτική ζώνη να βρεθεί εκεί λίγες ημέρες αργότερα. Οι άρτια εκπαιδευμένοι γεωπαθολόγοι το γνωρίζουν και μπορούν να μετρήσουν το πεδίο της δόνησης ενός ενεργειακού τοίχου. Για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω δεν είναι, επομένως, αρκετό να μετακινήσει κανείς κάποια έπιπλα ή να εξυγιανθεί μόνο το κρεβάτι.

Εάν κάποιος θέλει να ζητήσει την συμβουλή ενός γεωπαθολόγου, θα πρέπει να προσέξει να απευθυνθεί σε έναν εκπαιδευμένο ειδικό. Τα ημίμετρα ποτέ δεν είναι φθηνότερα, ενώ μπορούν επιπλέον να έχουν κόστος για την υγεία. Δεν αποτελεί προσβολή για έναν γεωπαθολόγο να τον ρωτήσετε πού έχει εκπαιδευθεί.

Σήμερα το έργο του γεωπαθολόγου δεν περιορίζεται στις γεωπαθογόνες διαταρακτικές ζώνες. Οι περισσότεροι γεωπαθολόγοι μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων που προκαλούνται από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Στο μεταξύ, έχει προστεθεί και ένας ακόμα τομέας στην εργασία τους: η ανίχνευση και εξουδετέρωση των βλαβερών κοσμικών ακτίνων. Τις ακτινοβολίες αυτές τις ανακάλυψαν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον τρεις επιστήμονες από την Γερμανία: ο δρ Oberbach και ο δρ Bänker στην Γερμανία και η Dorothea Gerardis-Emisch στην Ελλάδα (Πειραιάς). Ο δρ Oberbach τις ονόμασε ακτίνες P.W.L. και ο δρ Bänker ηλεκτροατομικές ακτίνες. Η γεωπαθολόγος Gerardis-Emisch είναι της γνώμης ότι αυτή η ακτινοβολία είναι ένα είδος σωματιδιακής ακτινοβολίας.

Σε αντίθεση με τις γεωπαθογόνες ζώνες, αυτή η ακτινοβολία που βλάπτει επίσης εξαιρετικά την υγεία δεν παρατηρείται σε όλα τα σπίτια ή διαμερίσματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Dorothea Gerardis-Emisch, η οποία ανιχνεύει εδώ και χρόνια πέρα από τις βλαβερές γήινες ακτίνες και τις κοσμικές ακτίνες, απαντώνται σε περίπου 65% των σπιτιών και διαμερισμάτων. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα πείρα της, οι κοσμικές ακτίνες έχουν βλαπτική επίδραση κυρίως στο καρδιαγγειακό και στο αναπνευστικό σύστημα. Εδώ και περίπου τρία χρόνια υπάρχει δυνατότητα να γίνονται και οι κοσμικές ακτίνες αβλαβείς (βλέπε Περιεχόμενα, «Προστασία από τις ακτίνες»!)

Για την γεωπαθολογική μέτρηση χρησιμοποιείται συνήθως ένας ραδιαισθητήρας ονομάζεται και ράβδος μίας χειρός. Υπάρχει μία ακόμα σχετική συσκευή, που όμως οι δυνατότητές της είναι πολύ μικρότερες συγκριτικά με την μέτρηση με τον ραδιαισθητήρα. Η μέτρηση με τον ραδιαισθητήρα γίνεται ραδιαισθητικά.

Κατά την δεκαετία του 80 έγινε στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας κατ’ εντολήν του Υπουργού Έρευνας, υπό την διεύθυνση και εποπτεία δύο καθηγητών ατομικής φυσικής και ηλεκτροφυσικής του Πανεπιστημίου του Μονάχου και με τη συνεργασία 500 γεωπαθολόγων, μία έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι δυνατή η ανίχνευση γήινων ακτίνων με την ράβδο ραβδοσκοπίας (με ραδιαισθητήρα). Το 1990 δημοσιεύθηκε το θετικό πόρισμα από τους δύο καθηγητές Φυσικής δρα König και δρα Betz στο «Wünschelrutenreport»: «Το φαινόμενο της ραβδοσκοπίας υπάρχει με πιθανότητα που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας.» Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατόν να ανιχνευθούν γεωπαθογόνες ζώνες με την ραβδοσκοπία (ράβδος μίας χειρός, ραδιαισθητήρας).

Για ερωτήσεις και πληροφορίες για Γεωπαθολόγους στην Κύπρο, αφήστε στα comments το e-mail σας και τα ερωτήματα σας και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Unique Visitors Counter